Du vill tjäna pengar på nätet. För att lyckas ska du helst ha lite pengar att investera i hostig, domän, program samt onlinekurser om marknadsföring och kunskap. Ett smart sätt att få mer pengar i plånboken är genom att sälja guldsmycken och föremål som du inte använder. Lättförtjänta tusenlappar.

Sälja guld

Ju osäkrare världen är, desto bättre guldpris. Det gör att det är intressant för företag att köpa guldföremål av privatpersoner. De flesta svenskar har guldsmycken och andra föremål i sitt hem som bara ligger. Har du smycken som du inte bryr dig om, så säljer du dem och får omgående in pengar på kontot. Sälj inte släktklenoder, men smycken från gamla ex och saker som du köpt själv. För att få marknadens bästa pris ska du sälja ditt guld eller diamanter till Diamantbrev som är ett etablerat svenskt företag med tusentals nöjda kunder. Lagligt, säkert och pengarna på kontot inom 24 timmar.

Starta din onlinebusiness

Det finns många olika businessidéer att satsa på. Det kan vara klokt att du surfar runt på nätet och letar efter inspiration. För att kunna tjäna pengar på nätet måste du ha något att erbjuda. Det är smart att du utgår från vad du är duktig på eller skulle kunna lära dig. Även om du inte kan det idag, så kan du ha fallenhet för något som kan ge dig en trevlig heltidsinkomst.

Använda guldpengarna som en investering. Du behöver troligtvis en egen domän. Det är smart att gå olika slags kurser online så att du verkligen lär dig hur du bloggar, skapar pins till Pinterest som blir virala eller en webbshop som står ut. Räkna inte med att du kommer tjäna tusenlappar på en gång. För många tar det flera månader innan de ser någon inkomst. Du måste vara uthållig och fortsätta även när det inte händer något.

Trial and error

De flesta som lever heltid på internet har testat olika idéer innan de hittat företagsidén som passar dem. Det kan handla om bloggar, Youtubekanal, digitala produkter, erbjuda olika tjänster på Fiverr eller sälja foton. Pröva olika businessidéer och håll ut tills du hittat den som verkligen passar dig.